Skip to main content
on 01 Dec 2019 3:04 PM

Ga je ze nog halen in de laatste weken van het jaar?

In deze tijd word je van alle kanten gemaand om jouw doelen voor volgend jaar te zetten, maar om realistische doelen voor volgend jaar te maken moet je eerst weten hoe goed je je doelen van dit jaar haalt en waarom. Als je dat niet doet zet je geen doelen maar maak je wensen.

Heb je je doelen voor dit jaar gehaald

Of je je doelen nu wel of niet gehaald hebt, net aan of ruimschoots, het is minstens zo belangrijk om te weten waarom je resultaat dit jaar is wat het is. Zodat je nu al bij kunt sturen om je doelen voor volgend jaar haalbaar te maken. Of om je nieuwe doelen naar boven bij te kunnen stellen omdat je meer kunt bereiken dan je dacht.

Je onderneming wordt elk jaar afhankelijker van automatisering. Of de onderneming groot of klein is maakt niet meer uit. Je kunt die IT zien als een noodzakelijk kwaad en het daarom als kostenpost beschouwen. Je kunt ook gebruik van maken van IT om een strategisch voordeel te halen. Je bedient nu je klanten en prospects al voor een belangrijk deel automatisch. Je kunt je onderscheiden van de middenmoot door die klanten beter te bedienen dan een ander. Je moet op zijn minst zorgen dat je het niet slechter doet dan de middenmoot. Om zo je doelen voor volgend jaar haalbaar te maken en de lat nog twee stappen hoger te kunnen leggen.

In een vorig blog heb ik verteld hoe het komt dat je vaak zelf niet ziet hoe nieuwe bezoekers jouw website ervaren. Als je de gebruikerservaring van jouw website snel genoeg maakt, dan onderscheidt je je van het middenveld. Daardoor komen meer bezoekers aan. Van die bezoekers zullen er meer iets bij je bestellen of zich inschrijven voor je webinar of je nieuwsbrief.

Begin vandaag nog met weten hoe goed je het nu doet. Daardoor begrijp je beter waarom je de cijfers van het afgelopen jaar gerealiseerd hebt. En weet je wat je moet doen om volgend jaar betere resultaten te boeken. Beter dan wat je nu denkt dat er mogelijk is.

Boek nu een scan van je website om te weten hoe je er nu voorstaat. Als je niet weet waar je nu staat heeft plannen maken voor volgend jaar weinig zin. De eerste stap (t.w.v. 300 euro) is nu nog gratis en vertelt je of je website (of -shop) snel genoeg is om je doelen te halen of te verbeteren. Let op, ook wij zijn druk aan het einde van het jaar, we hebben tijd voor een beperkt aantal scans en ... wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Heb je je doelen voor dit jaar gehaald

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site