Skip to main content
on 15 Jan 2020 4:17 PM

Je IT afdeling houdt vol dat alles goed loopt. Al hun lichten zijn immers groen. Ze voldoen aan de afgesproken SLA's. En toch zitten je klanten of je gebruikers steeds te lang te wachten op je applicaties en je websites.

Je business moet snel werken

Het is fijn als je techniek het goed doet. Maar je wilt natuurlijk liever dat je bedrijf efficiënt kan werken. Dat applicaties je bedrijf helpen en niet hinderen.

Om te weten of je IT je helpt of niet is het belangrijk om te meten. Maar je moet niet alleen de techniek meten. Je wilt een objectieve maat hebben voor de efficiëntie van je bedrijfsvoering. Daarvoor moet je weten hoe snel je websites op het scherm van je klanten staan, zodat je klanten beter vasthoudt en beter converteert. En of je business processen wel efficiënt werken. Of dat je gebruikers onnodig moeten wachten totdat je applicaties zo ver zijn.

Al bijna 10 jaar meet en analyseert Sciante IT performance vanuit de gebruiker en vanuit de business. Sciante kijkt naar alle lagen van de IT, van de diepe technische lagen tot de lagen waar het resultaat gevoeld wordt door klanten en gebruikers. Onze klanten weten vooral of ze door hun IT omgevingen ondersteund worden of juist niet.

Wil je ook door je IT geholpen worden en niet gehinderd? Neem dan contact op.

Je business moet snel werken

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site