Afgelopen zaterdag was het weer zwarte zaterdag. En dus stond iedereen weer in de rij op de snelweg. Ook op je IT infrastructuur heb je van die dagen dat alles vast staat. Gebruikers kunnen ineens niet goed werken en klanten lopen weg omdat het allemaal te lang duurt. Hoe zou het zijn om bij grote drukte meer inkomsten te hebben in plaats van minder?

Maak gebruik van capacity management

Die drukke momenten zijn goed te voorspellen, net als zwarte zaterdag in Frankrijk. En dan kun je (tijdelijke) maatregelen nemen om te zorgen dat jouw klanten en jouw werknemers geen last hebben. 

Drukte op je website of in je (web) applicatie volgt meestal een vast patroon. Dat patroon kun je in beeld brengen met goed capacity management. De informatie die daar uitkomt gebruik je weer om de drukte voor te zijn. Asfalt leggen kost tijd, maar het opschalen van IT resources kan tegenwoordig met een druk op de knop. Net als afschalen wanneer de drukte voorbij is.

Als je eens wist waar het druk was

Je kunt ook goed voorspellen waar de opstopping in je IT infrastructuur komt, niet alleen wanneer. Dan hoef je alleen datgene te versterken dat het echt nodig heeft. Dat is sneller te realiseren en het kost nog minder ook.

Geen stress, wel omzet

Wil jij ook bij grote drukte meer omzet in plaats van meer stress? Sciante helpt haar klanten al 10 jaar met het bepalen van de juiste capaciteit van hun IT systemen. Je kunt er dus op vertrouwen dat wij deze klus voor je klaren.

Vraag ons gratis white paper aan en krijg drie tips hoe je zelf kun beginnen met het voor zijn van files op je IT infrastructuur.

You don't want to be stuck on Black Saturday, do you?