Weet hoe uw bedrijf het op dit moment doet

U moet weten hoe uw bedrijf het op dit moment doet. Als uw data warehouse eens per dag geladen wordt hebt u alleen het nieuws van gisteren. In de snelle wereld van vandaag is dat niet genoeg. U hebt een snel data warehouse nodig.

Ververs elke 30 minuten

Een van onze klanten wilde een actueler data warehouse. Veel actueler. Wij hebben de performance van hun data warehouse geanalyseerd. We hebben de bottlenecks gevonden en andere verbeteringen. Nu ververst die klant zijn data warehouse elke 30 minuten. Ze werken nu aan 15 minuten en dat gaat lukken. De volgende stap is snellere rapporten die het data warehouse bij kunnen houden.

Alle wegen leiden naar Rome, maar sommigen zijn hobbeliger dan anderen

Als u een vlakke weg kiest over een zandweg dan kan dat de reis 100 keer zo snel maken, soms zelfs 1000 keer. U hebt de goed mix nodig van slimme verwerkingsalgoritmes, database tuning en juiste hardware dimensionering om uw gegevens op tijd en tegen acceptabele kosten te krijgen. Laat u door ons helpen met het aanleggen van een vlakke weg. Of op zijn minst met het vullen van de kuilen.

Een andere klant van ons was niet in staat om het data warehouse om 8 uur 's ochtends klaar te hebben. Eerder starten was geen optie omdat bron data niet eerder beschikbaar was. Grotere hardware was een dure optie. Toen de eindstreep richting 11 uur begon te verschuiven is aan Sciante gevraagd om naar het data warehouse te kijken. Wij vonden een tabel die 78 keer achter elkaar van disk gelezen werd waar één keer voldoende was. De tabel bevatte miljoenen rijen. En we hebben nog meer verbeteringen gevonden die helpen om de eindstreep op tijd te halen.

Neem contact op via de button hieronder en ontdek hoe uw data warehouse sneller kan worden

Know how your business doing