Skip to main content

Met een goede gebruikers ervaring verdient u geld

Op uw publieke website of webshop blijven meer gebruikers hangen als de ervaring prettig is. Zij die blijven, blijven langer en geven meer uit. Uw conversie kan verdubbelen als u alleen het laaghangend fruit aanpakt. In uw interne applicaties maakt een goede gebruikers ervaring uw medewerkers productiever, wat uw omzet laat groeien.

Gebruikers ervaring is meer dan alleen uw webserver

user experience analysis

uw webserver bepaalt welke ervaring uw gebruikers krijgen. Tot een bepaald punt. Moderne webservers en applicaties worden samengesteld uit veel meer dan alleen uw pagina's en uw plaatjes. JavaScript speelt een belangrijke rol in wat de gebruiker ervaart. Componenten van derde partijen zoals Google Analytics of HotJar beïnvloeden de snelheid van de pagina. Meten van uw webserver geeft een onvolledig beeld.

Hoe goed is uw performance volgens gebruikers?

Om te zien wat uw gebruikers zien moet u hun ervaring meten vanuit de browser, niet vanuit de server. Dit vraagt om gespecialiseerde metingen en analyse van alle delen die invloed hebben op de snelheid van uw web pagina's. En een goede inventarisatie waar u individuele pagina's moet verbeteren, of de hele website.  And a good assessment of where you need to improve the individual pages, or the site as a whole. Onze gebruikers ervaring analyse biedt dit in een enkele dienst.

Wat doen we voor u?

We meten uw website of web applicatie vanuit verschillende locaties met verschillende browsers en voeren een aantal use cases uit. De metingen worden geanalyseerd en (potentiele) bottlenecks worden in kaart gebracht. Van deze bevindingen maken we een uitgebreid rapport dat uitlegt hoe goed of hoe slecht uw website uw gebruikers bedient, vanuit hun ervaring.

Wat krijgt u?

We geven u oplossingen, niet alleen oorzaken. natuurlijk krijgt u het uitgebreide rapport. We komen naar u toe om u door het rapport heen te praten, zodat u begrijpt hoe u de oplossingen moet implementeren. Het rapport geeft een gedetailleerd inzicht in de performance van de applicatie zoals die door de gebruiker ervaren wordt. Het analyseert de structuur van de applicatie zoals die door de browser verwerkt wordt, inclusief de analyse van componenten en server van derde partijen en content delivery networks. Voor elke webserver die deelneemt aan de applicatie wordt een analyse gemaakt van de oorzaak van vertragingen. Dit geeft inzichten die niet mogelijk zijn door alleen de webserver of de applicatie keten te analyseren.

Voor vertragingen in de browser(s) of in de pagina/componenten structuur kan een verbeter plan gemaakt worden op basis van deze analyse. Voor vertragingen die in de server of in het netwerk zitten bieden we performance management in verschillende vormen aan.

Nog twijfels?

Vraag naar onze gratis Gebruikers Ervaring Test en ontdek hoe onze metingen en analyses u helpen om de ervaring van uw klanten en gebruikers te verbeteren.

 

puser experience analysis

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site