Skip to main content

Wij zijn Sciante. The art of iT performance.

Wij meten en weten het beste uit uw iT performance te halen. En dat leggen we begrijpelijk aan u uit.

Waarom Sciante?

Wij helpen u ervoor te zorgen dat uw IT omgeving blijft presteren. Uw hele IT omgeving. Snel, begrijpelijk, inzichtelijk en waar mogelijk volautomatisch.

iT Chain Performance™:

In de markt zijn er diverse oplossingen op het gebied van Application Performance Monitoring. APM kijkt meestal maar naar een enkele applicatie en niet naar invloeden van buitenaf of interacties tussen applicaties. APM kijkt dus maar naar een deel van de iT performance en niet naar het geheel. Sciante meet en anlyseert de prestaties van het geheel, inclusief invloeden van andere applicaties en invloeden uit uw overige infrastructuur.

Verder kenmerken APM oplossingen zich vaak door moeilijke implementatie processen die door de klant niet eenvoudig zelf uitgevoerd kunnen worden. De software draait wel, maar of u het juiste meet is niet duidelijk. Met iT Chain Performance™, ons alternatief voor APM, levert Sciante u een compleet geimplementeerde meet en analyse omgeving waarmee u gelijk aan de slag kunt, op de juiste manier.

Met Sciante Analysis kunt u zelf tot 90% van uw performance zaken regelen. Voor de overige 10% staan we u graag bij.

Sciante zorgt ervoor dat haar rapportages begrijpelijk zijn voor ieder met enig inzicht in IT.

Meerwaarde:

iT Chain Performance™ vindt bestaande en latente performance problemen die voor anderen verborgen blijven. Snel en effectief.

Over Sciante:

The art of iT performance, dat is waar Sciante voor staat. Door een radicaal andere visie op iT performance tonen wij u snel, duidelijk en inzichtelijk  waar en vooral hoe de winst in performance behaald kan worden. Sciante biedt een unieke manier om de performance van uw iT onder controle te krijgen en te houden. Dat doen we met een innovatieve - door onszelf ontwikkelde - toolset en waar nodig met de inzet van onze expertise.

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site