Skip to main content

U hebt een business probleem

performance monitoring

U wilt weten wat uw bedrijfsprocessen en uw gebruikers ophoudt, niet alleen wat uw hardware en uw netwerk langzamer maakt. Uw iT performance omvat meer dan alleen al uw techniek goed laten draaien. De gebruikers ervaring, de wachttijd bij het aanmaken van een rapport, hoeveel zakelijke transacties u kunt verwerken zijn allemaal indicatoren hoe goed uw iT uw business ondersteunt.

Preventief onderhoud levert geld op

Uw applicatie goed onderhouden zal uw omzet verhogen. Applicaties efficiënter maken maakt werknemer efficiënter, wat op zijn beurt uw business efficiënter maakt waardoor u meer geld verdient. Eveneens, klanten die efficiënter bediend worden op uw website blijven langer en besteden meer. Gebruik preventief onderhoud om uw applicaties efficiënter te maken, ook als u nu nog geen problemen ervaart.

IT performance is geen eenmalige inspanning

Net als uw auto hebben uw applicaties onderhoud nodig. Performance onderhoud is daar een onderdeel van. U wacht ook niet tot uw versnellingsbak het begeeft, u brengt uw auto regelmatig naar de dealer voor onderhoud zodat u niet langs de kant van de weg komt te staan. Wacht niet tot u performance problemen hebt, onderhoudt uw applicaties en voorkom problemen.

IT performance vraagt specialistische kennis

Uw systeem en netwerk beheerders zijn uw piloten. Ze plannen de vluchten, berekenen de benodigde brandstof en vliegen u veilig naar uw bestemming. Maar als uw vliegtuig ineens veel meer brandstof verbruikt of het landingsgestel rare geluiden begint te maken kunnen ze de problemen alleen signaleren. Ze hebben grondpersoneel nodig om problemen te voorkomen. Of als er toch problemen zijn om de oorzaken te vinden en ze op te lossen. Net als de monteurs van een vliegtuig specialiseert Sciante in het in de lucht houden van applicaties. Veilig en betrouwbaar. We lichten uw applicaties door en vinden problemen voor ze problematisch worden. Of we helpen u problemen oplossen die u al vertragen en geld kosten.

Oplossing

We beginnen met het vinden van de oorzaken van de problemen die u al hebt. Dit doen we door uw applicatie door te meten en de meetresultaten te analyseren op business, gebruikerservaring en technisch niveau. We vinden dan ook latente problemen en mogelijkheden voor optimalisatie. Gevonden resultaten en oplossingen worden direct met u gedeeld, zodat u snel kunt beginnen met verbeteren. na de eerste maand leveren wij een uitgebreid rapport dat met u, uw mensen en uw leveranciers wordt doorgenomen. Dit rapport identificeert uw problemen, latente problemen en oplossingen daarvoor. Vervolg metingen en analyses vertellen u of oplossingen juist geïmplementeerd zijn en zullen nieuwe problemen signaleren voordat ze echt een probleem gaan vormen.

Resultaten

Ons performance management geeft u gedetailleerd inzicht in de snelheid van uw applicatie ketens en hun componenten zodat ze uw business beter ondersteunen. U weet dan welke delen van de keten uw business helpen en welke delen uw business hinderen. U weet hoe dat varieert tijden de dag, week, maand, kwartaal en jaar. U krijgt notificaties over bestaande en latente bottlenecks. U weet welke aanpassingen u moet maken om de ondersteuning van uw business en uw omzet te optimaliseren.

U krijgt volledig inzicht in de performance van uw applicatie keten tot het punt waar die uw eigen infrastructuur of uw cloud omgeving verlaat. Om de invloeden op de gebruikerservaring te bepalen die buiten uw eigen omgeving ontstaan bieden wij een complementaire gebruikerservaring analyse aan.

Werkwijze

Sciante® Analysis performance management wordt aangeboden als volledig beheerde dienst, bij u op locatie of in onze SAAS omgeving. Voor kortere of langere periodes. Dit bevrijdt uw staf van taken als configureren, monitoren en analyseren. Sciante voert troubleshoots, capacity management,  en assessments uit en ondersteunt preventief onderhoud afhankelijk van uw behoeftes. Installatie, configuratie, metingen, analyse en rapportage zijn inbegrepen in een vaste prijs. Benieuwd wat dat in uw geval betekent? Neem contact op.

Sciante® Analysis vindt problemen die alle anderen missen

Sciante® Analysis biedt meer inzicht in drie dimensies:

Sciante® Analysis heeft een score van 100% in troubleshoots sinds zijn ontstaan bijna 10 jaar geleden. Vaak in situaties waar andere oplossingen al gefaald hebben. Het levert snelle resultaten  en vindt bestaande en latente problemen die alle anderen missen.

performance monitoring

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site