Skip to main content

Hebt u het gehad met wachten op uw informatie?

fast report

Wacht u wekenlang op uw kwartaal resultaten? Dat is nergens voor nodig. Het ligt niet aan uw mensen. Die moeten steeds wachten op rapporten. Terwijl ze beter productief kunnen zijn, bijvoorbeeld door voor u kwartaal resultaten te maken. Wilt u weten hoe u uw informatie in 30 seconden kan hebben? Lees ons gratis white paper en u weet het binnen 10 minuten.

Gebruik het juiste gereedschap, geen Zwitsers zakmes

Uw rapporten zijn gebouwd om veel soorten uitvoer te produceren. Ob basis van allerlei selecties en veel verschillende situaties. Dat maakt ze erg flexibel. Het maakt ze ook erg traag. Als u rapporten gebruikt die alleen de informatie opleveren die u nodig hebt wordt uw wachttijd drastisch ingekort.

Uw rapporten kunnen geoptimaliseerd worden net als de rapporten die we al voor veel klanten hebben geoptimaliseerd. Laat u door ons helpen om de vertragingen in uw rapportages te vinden en op te lossen. Wij hebben voor u de oplossing om uw rapportages weer vlot te krijgen.

Uw rapporten kunnen in 30 seconden draaien

Rapporten die op maat gemaakt zijn voor de informatie die u nodig hebt zijn essentieel. Queries en datamodellen moeten ook getuned worden zodat ze passen op uw informatie behoefte. U moet alleen de gegevens verzamelen die nodig zijn voor de informatie die u nodig hebt.

Optimaliseer uw rapportages met Sciante's unieke oplossing voor meten, monitoren en analyseren van iT performance. Vindt vertragingen die voor alle andere performance oplossingen verborgen blijven en profiteer van onze jarenlange ervaring in het optimaliseren van iT.

Vul het formulier in, lees het gratis white paper in 10 minuten en stop met wachten op uw informatie

Enter your email address
Your first name
Your last name
Your company
Your phone (optional)

Als u niet akkoord gaat kunnen wij uw data niet verwerken en kunt u het formulier niet insturen
fast report

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site