Skip to main content
on 16 Nov 2019 12:31 PM

De economie begint weer wat af te koelen. Mijn klanten zien dat hun bezoekers weer wat voorzichtiger worden met kopen. Daarmee wordt de snelheid van je website of webshop weer een stukje belangrijker om meer bezoekers vast te houden en om van de bezoekers die komen klanten te maken. Met andere woorden, je snelheid moet op peil zijn om je conversie te behouden.

De economische winter komt eraan

Niemand weet precies wanneer de volgende recessie komt. Dat hij komt is zeker en ook dat hij niet nog jaren op zich laat wachten. In 2007 ging alles nog prima, in 2008 ging het 'ineens' overal slechter. Als je wilt blijven converteren met je website, ook bij economische tegenspoed, dan moet je nu al maatregelen gaan nemen om straks je concurrentie een stap voor te zijn.

Je wordt steeds afhankelijker van je web aanwezigheid om klanten te werven en te verkopen. De snelheid van je website heeft aantoonbaar invloed op retentie van bezoekers (het percentage bezoekers dat blijft) en conversie (het percentage bezoekers dat iets koopt of informatie vraagt). Maar vaak heb je geen idee hoe snel de site is voor bezoekers en zeker niet voor nieuwe bezoekers. En ook niet wat voor effect die snelheid heeft op de retentie en de conversie.

Een goed presterende website kan 36(!) keer zoveel verkopen als een slecht presterende website. Hoe zou het voelen als je eenvoudig de verkopen van je website kan verdubbelen? Vraag - nu tijdelijk gratis - geheel vrijblijvend de scan aan t.w.v. 300 euro en je weet of je website sneller moet worden.

De economische winter komt eraan

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site