Skip to main content
on 15 Jan 2020 4:08 PM

Ben je gewend aan elke ochtend in de file staan? Hoeveel tijd zou het je schelen als het verkeer bleef rijden? Je staat elke dag vaker in de file dan je weet. Die file is elektronisch en kost jou, je medewerkers en je klanten veel tijd. En dus veel geld.

Je kunt geld verdienen

Een klant van mij maakt facturen met een rapportage tool. Dat kostte tot voor kort een minuut per factuur. Na het opvolgen van de performance adviezen van Sciante duurt het nog 20 seconden. Een besparing van 40 seconden lijkt niet veel, maar als veel medewerkers elke dag veel facturen moeten produceren dan kun je met een dergelijke versnelling al snel een aantal FTE besparen. En met de schaarste op de arbeidsmarkt voorkomen dat je dure wervings- en selectie procedures nodig hebt als je bedrijf groeit.

Traagheid went, of je in de file staat of op de computer moet wachten. Mensen wennen eraan om koffie te halen terwijl de computer opstart. En een tweede bakje terwijl ze inloggen. Het derde als de applicatie opstart. Ze klagen niet want het is al jaren zo. Ook als je er aan gewend bent kost het geld door verloren productiviteit. En dat terwijl het niet nodig is. Kleine verbeteringen in functionaliteit die vaak gebruikt wordt maken je mensen veel productiever. En ze vinden het nog leuker ook.

Sciante zorgt al bijna 10 jaar dat systemen van haar klanten goed gaan presteren en goed blijven presteren. Problemen lossen we snel en vakkundig op, maar nog liever voorkomen we de problemen voor ze optreden. Sciante heeft een unieke kijk op het vakgebied waar door we snel, vakkundig, met overzicht én inzicht problemen aanpakken en voorkomen.

Om je IT snel en betrouwbaar te maken en te houden neem je contact op met Sciante via de onderstaande button.

Je kunt geld verdienen

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site